Levering

Home > Levering

Levering

Verzendmethoden
Wij verzenden onze producten wereldwijd en alle pakketten worden zeer discreet verzonden. Producten worden met uiterste zorg en voorzorg omgepakt, met name om het zendvolume te minimaliseren. Onze organisatienaam of iets anders dat farmaceutische inhoud van het pakket zou impliceren, wordt nooit gebruikt in onze zendingen. De omvang van onze pakketten is nooit groter dan wat onnodige verdenkingen zou veroorzaken. Als de bestelling te groot is om in een van deze pakketten te passen, wordt de bestelling automatisch verdeeld in twee of meer pakketten (altijd inbegrepen in de S & H-kosten). Zendingen worden gemaakt vanuit verschillende verzendpunten in verschillende Europese landen.

Hoe lang duurt het hele proces van bestellen en verzenden?
Bestelbevestiging met instructies voor het uitvoeren van de betaling wordt verzonden naar uw e-mailadres nadat u uw bestelling hebt verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, verwerken en verzenden we uw bestelling binnen twee werkdagen. De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de wijze van verzending, efficiëntie van de postdienst, inklaring, internationale doorvoer, enz. Daarom kunnen we u alleen een schatting geven op basis van onze statistieken en eerdere ervaringen.

Bezorging is meestal binnen 2 werkdagen na verzending. Bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling of ontvangst verzonden.

Hoe worden producten verzonden?
We zorgen ervoor dat alle pakketten met de grootste discretie worden verzonden. Aangezien het recept wordt ingediend, worden de producten uit de oorspronkelijke doos gehaald en met uiterste zorg en voorzorg opnieuw verpakt, met name om het verzendvolume tot een minimum te beperken. Onze organisatienaam wordt niet vermeld op een pakket en verzendingen worden gemaakt vanuit verschillende verzendpunten in Europa, gevestigd in verschillende landen om maximale discretie en de hoogste kans op een succesvolle levering te garanderen. Met de douane hebben we 99% succes in de VS, 100% succes in elk EU-land.

X