Terugkeer & restituties beleid

Home > Terugkeer & restituties beleid

Terugkeer & restituties beleid

90 DAGEN GELUK GARANTIE

We snappen het, je hebt iets besteld en het is niet wat je dacht.

Elke bestelling kan worden terugbetaald als het product niet wordt geopend en binnen 90 dagen na de plaatsing van de bestelling in een gesloten verpakking blijft. We geven de volledige terugbetaling van uw betaling uit nadat we het pakket hebben teruggestuurd naar een van onze magazijnen. We betalen u terug via dezelfde betaalmethode waarmee u heeft betaald. U ontvangt de volledige aankoopprijs van uw product minus eventuele verzendkosten (tenzij het natuurlijk onze fout was) binnen 3 werkdagen nadat het pakket bij ons is afgeleverd. Als 90 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, hebben we helaas spijt, maar we accepteren dit item niet als een retour.

HOE EEN RETOUR TE DOEN

Plaats items die u retourneert in een stevige verpakking. Zorg ervoor dat alle items stevig en veilig zijn verpakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor breuk tijdens verzending van geretourneerde artikelen.

Geef aan of u een omruiling of terugbetaling wenst.

Maak een kopie van de bestelling die bij uw oorspronkelijke bestelling was gevoegd, markeer de items die u retourneert en plaats de kopie in de doos met de producten.

Gebruik het postadres van onze e-mail dat we u zullen verstrekken na ontvangst van uw teruggaveverzoek.

Breng het pakket naar uw gewenste verzendlocatie om het bij ons te laten bezorgen. (Als u een product retourneert vanwege een defect of een fout die door ons is gemaakt, voeg dan een kopie van uw verzendbewijs bij uw pakket, zodat we uw verzendkosten kunnen terugbetalen.)

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw retouraanvraag.

Restitutie moet worden geregeld binnen 3 werkdagen nadat producten zijn afgeleverd in ons magazijn.

ENKELE SPECIALE GEVALLEN

Als u 12 of meer van dezelfde items retourneert, wordt er een toeslag van 15% in rekening gebracht als gevolg van voorraadbeheer en die vervelende houdbaarheidsgrenzen.

Bij het retourneren van artikelen van een bestelling die oorspronkelijk in aanmerking kwam voor gratis verzending, wordt $ 5,95 in mindering gebracht op uw totale terugbetaling als de nieuwe bestellingswaarde (minus het rendement) lager is dan $ 49.

X